/levski.bg
/levski.bg

Вече е ясно, че след Общото събрание на Левски, което ще се проведе на 31 август, ще има промени в ръководството. Те ще бъдат гласувани по време на срещата.

Една от предложените точки е възможност за увеличаване на хората в Надзорния съвет. Към този момент в него попадат Наско Сираков, Константин Папазов и Петър Ганев. След 31 август лицата в ръководния орган ще са от три до пет.

Новото име в НС ще е Венцислав Димитров, съобщи Sportal.bg, а „Тема спорт“ уточнява, че той е част от бъдещия генерален спонсор на сините Palms Bet. Димитров е финансов експерт в букмейкърската компания. Неговата кандидатура ще се гласува в точка 9 „Приемане на промени в състава на Надзорния съвет на дружеството“.

След 31 август всички решения на Надзорния съвет, с които се одобрява промяна в представителната власт на дружеството, ще се вземат с единодушие на всички членове.

Очаква се след Общото събрание Левски да се сдобие и с нов изпълнителен директор. Към този момент длъжността временно се изпълнява от Константин Баждеков.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук