Левски преговаря с бившия футболист на Лудогорец Абел Анисе. Разговорите с мадагаскареца продължават от две седмици и халфът е дал обещание, че ако не си намери отбор в чужбина, ще акостира на „Герена“, съобщава „Тема спорт“.

„Сините“ са се съгласили да изчакат окончателен отговор до края на месеца, като Наско Сираков вярва на дадената от играча дума. Причината за изчакването е, че чуждестанен клуб е предложил по-голяма заплата и в момента Анисе обмисля офертата. Той е бил предложен и на ЦСКА.

В момента Левски разполага с най-голям избор именно в средата на терена. В ролята, която изпълнява мадагаскарецът на „Герена“ опциите са Борислав Цонев, Радослав Цонев, Симеон Славчев и Ивайло Найденов, както и новото попълнение Георги Миланов, въпреки това от Левски са категорични, че искат да се възползват от качествата, агресията и опита на халфа.

Анисе се раздели с Лудогорец, но той трябва да плати на разградчани сума, когато се обвърже с друг клуб. Играчът, който е откритие на Димитър Димитров – Херо прекара 7 години в Разград, в които триумфира 7 пъти с шампионската титла на България.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук