Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков информира синята общественост, че води преговори със Станимир Стоилов да застане отново начело на сините, но за момента няма индикации, че това ще се случи. Направилият име със столичани специалист от Хасково не е дал окончателен отговор дали ще поеме тима. Сираков веднага се насочва към други варианти за треньор, ако преговорите със Стоилов ударят на камък, въпреки че той заяви, че Мъри е единственият, който може да изведе тима от кризата, в която е попаднал.

При очакван отказ от Хасково първата опция за нов треньор на Левски е Димитър Димитров, с представители на когото са водени вече първоначални разговори, съобщава „Тема спорт“. За момента Херо се дърпа от този пост, защото иска цялата спортно-техническа власт и да направи собствена селекция. Такава беше позицията му и при предишната оферта. Опитният бургаски специалист има набито око и на няколко пъти показа, че от играчи на проби може да извади истински перли, които по-късно да бъдат продадени за високи суми.

Припомняме, че Димитър Димитров бе близо до завръщане на „Герена“ през 2014 година, но в последния момент това не се случи след неразбирателство с тогавашното ръководство на сините и в частност със спортния директор Георги Иванов. Всичко бе много близо да се случи, дори помощникът на Херо – Петър Колев, започна работа при сините и участваше в тренировъчния процес, но всичко в крайна сметка пропадна. В момента Колев е начело на Берое и тази събота ще гостува на „Герена“.

Димитров бе начело на Левски през 2000-а година, когато успя да спечели титлата, но след това пое в посока Велбъжд Кюстендил, а по-късно оглави и Локомотив Пловдив. Винаги когато се търси нов треньор на сините, името на Херо е сред първите, които се спрягат, но до момента той не предприема втори престой на „Герена“. За последно той бе начело на Берое, но преди края на миналия сезон бе уволнен и на негово място застана помощникът му Петър Колев.

В момента Димитър Димитров е без отбор и живее в родния си Бургас. Преди седмица пред „Тема Спорт“ той заяви, че предпочита да наблюдава юношески мачове, въпреки че в първенството има интрига и се наслаждава на свободното време, което прекарва със семейството си.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук