/levski.bg
/levski.bg

В сряда мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков заедно със съпругата си Илиана Раева проведе среща с представител на Palms Bet, за да коментират последни детайли по спонсорския договор. Вече е ясно, че букмейкърската компания ще стане генерален партньор на сините и в касата на „Герена“ ще влизат около 4 или 5 милиона лева на година. Преди това Сираков успя да уреди няколко по-малки рекламодателя, но основната цел бе да се намери силен финансов благодетел, който да подсигурява по-голямата част от бюджета на сините.

След срещата стана ясно, че очакваният договор между двете страни ще се случи или днес, или ден преди Общото събрание на клуба, пише „Тема спорт“. Събитието е организирано на 31 август. По-вероятно е обаче контрактът да бъде подписан в понеделник, след което сините ще го обявят на клубния си сайт.

Преди време се появи информация, че Palms Bet ще придобие акции на клуба, но от букмейкърската компания ясно показаха, че единственото им намерение е да продължат да помагат финансово на Левски и партньорството им да се задълбочи в следващите месеци, но без да взимат дялове. Не е изключено обаче да се стигне до прехвърляне на дялове на субект, близък до компанията.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук