Източник: GettyImages
Източник: GettyImages

Вероятността Станимир Стоилов да се завърне начело на Левски се увеличава, пише „Тема спорт“. Причината за това е подписаният голям спонсорски договор с букмейкърската компания Palms Bet. Така сините ще могат да планират бюджет не само за този сезон, но и за следващите години.

В понеделник собственикът на Левски Наско Сираков обяви, че е започнал преговори със Станимир Стоилов, които ще продължат.

„Воден от убеждението, че той е единствената опция за излизането на клуба от изключително тежката ситуация, в която се намира, му предложих да се завърне в Левски и да помогне на любимия отбор.

Споделих убеждението, че именно той е човекът, който може да обедини синята общност и да изведе отбора от кризата, в която се намира“, пишеше в изявлението на Сираков пред сайта на сините.

Изискванията на Стоилов са клубът да бъде финансово стабилен, а футболистите да си получават навреме договорените възнаграждения. Наред с това той ще иска и да привлече играчи, които сам е набелязал. Развръзка около евентуалното му завръщане в Левски трябва да има през следващата седмица.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук