/levski.bg
/levski.bg

Левски продължава да търси усилено централен защитник, който да подсили отбора. От „Герена“ разкриха, че в България не са намерили вариант, който да ги устройва, и заради това сега издирват стопер в Нидерландия, пише „Мач Телеграф“.

В Страната на лалетата има играчи, които биха приели оферта от България, и в елитната Ередивизие, и във втората лига на страната. Към днешна дата на „Герена“ оглеждат десетки централни защитници, но не могат да намерят точния човек, защото сделката трябва да стане при много тежки финансови условия – 0 евро за трансфер и 5000 евро за заплата.

Наскоро в Левски все пак намерили футболист, който отговаря на условията. Става дума за централен защитник от Белгия, които играе в Нидерландия. Той дал съгласието си да играе при „сините“ и двете страни дори стигнали до споразумение.

Сделката обаче пропаднала в последния момент след намесата на бащата на футболиста, който работел като адвокат. Той проверил ситуацията около Левски и видял, че на „Герена“ има солидни финансови проблеми и отказал трансфера на сина си.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук