Няма да говоря за политически проекти, докато не ми изтече мандатът, защото като служебен министър искам да съм фокусиран в работата. Това заяви пред журналисти министърът на на икономиката Кирил Петков.

„Знам, че в момента в тази тема са страстите и там е интересът, но когато свърша да бъда служебен министър тогава“, заяви той.

Попитан дали ако има нов проект, ще участва в следващите избори, той отговори: „аз казах неведнъж, че видяхме, че за три месеца може да направим доста голяма промяна. Екипите ни видяха, че ако продължаваме да инвестираме енергията си в тази посока, Бъглария може да стане различна“.

Петков даде заявка, че в бъдеще всичко, което ще прави, ще бъде прозрачно и ще комуникира с медиите.

По-рано коментар за бъдещ проект между Асен Василев и Кирил Петков направи премиерът Стефан Янев в ефира на NOVA.

„Разбира се, че аз бих гласувал за хора като Асен Василев и Кирил Петков. Дали те ще участват в такъв проект, предстои да видим. Аз бих се включил във всеки един проект, който работи за България. Етикетите трябва да бъдат загърбени. Време е в политическото говорене персонализацията да не взема водещо място. Партиите са сдружение от хора с еднакви мисли и цели. Те не принадлежат на един човек”, каза Янев.

„Всичко е възможно. Този проект би могъл да се яви и на следващите избори и това е въпрос на технология. Не съм подготвен да ги дискутирам, защото не съм правил такова проучване. Предстои да видим”, добави Янев.

Очаквайте подробности!

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук