Станимир Стоилов е обявил на срещата със собственика Наско Сираков и спонсорите от „Палмс Бет“, че е готов да поеме Левски и срещу заплата от 1 лев.

„Не се връщам на „Герена“ заради пари, а защото клубът е много зле. Ако не беше толкова зле, нямаше да се върна“, казал Мъри на срещата. Той уточнил, че за него няма никакво значение дали ще взима в Левски заплата 1 лев, или 101 лева. Той обяснил, че ще остави на Наско Сираков и хората от „Палмс Бет“ сами да преценят колко пари да получава на месец. Единственото му условие в тази посока е асистентите му на „Герена“ да взимат стандартните заплати за длъжността, а не по-ниски от тях.

Интересно е да се уточни, че Мъри към днешна дата се е съгласил да взима 120 000 пъти по-ниска заплата от тази, която му беше предложена за поста треньор на Левски преди няколко години от бившия собственик на клуба Спас Русев. Тогава Стоилов отклони предложението, а самият бизнесмен призна след време, че е офертирал Мъри за заплата от 60 000 евро. Наскоро пък Стоилов отхвърли същата сума и за треньорския пост в Лудогорец./ „Мач Телеграф“

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук