Левски на този етап среща сериозна пречка, за да подсили и атаката си с качествено ново попълнение. На „Герена“ са хвърлили око на Жуниньо от Арда. В събота той дори вкара гол за „сините“ от Кърджали при изненадващата за мнозина, но не и незаслужена победа с 3:1 в контрола срещу Берое.

Според запознати от „Герена“ нямат проблеми с финалистите от последния турнир за Купата на България. От Арда бързо се разбрали с Левски за трансфера. Столичани обаче ударили на камък с Жуниньо, пише „Мач Телеграф“. Бразилецът се запънал и отхвърлил първоначалното предложение, което му е отправил Наско Сираков. Нападателят обявил, че не е доволен от финансовите условия и искал повече пари. На „Герена“ обаче има таван, който „сините“ се стараят да спазват и не искат да го нарушават. Жуниньо обаче бил непоколебим, че няма да подпише, докато не се изпълнят неговите условия.

Все пак от Левски се надяват, че може да настъпи обрат в решението му. Причината затова е, че в Кърджали предстои затягане на коланите и вървят преговори с играчите за намаляване на заплатите. Затова куп футболисти са били предлагани на останалите родни тимове и най-вече на ЦСКА 1948, където се озова Николай Киров, а с него идват и трима от титулярите. „Червените“ обаче не проявяват интерес към Жуниньо, защото е чужденец, а клубната политика е да се залага само на българи.

Иначе преди това Левски се размина с Преслав Боруков. Юношата на клуба предпочете обаче да продължи кариерата си в чужбина, където подписа със Залаегерсег. За „Герена“ бе спряган и Исмаил Иса, който неочаквано се раздели с Черно море и в момента е свободен агент. Твърди се обаче, че самият Наско Сираков бил против този трансфер и предпочитал „сините“ да се насочат към други опции за подсилване на атаката.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук