/levski.bg
/levski.bg

Рокада в школата на Левски обмислят на „Герена“ и тя трябва да се осъществи в близките дни. От там се очаква да излети Йончо Арсов, твърди „Мач Телеграф“.

„Сините“ не са доволни от безкрайните каши, в които се забърква Арсов, и най-вече постоянното текучество на треньори. Затова в близките дни се очаква да бъдат започнати разговори с него около раздялата.

До този момент Арсов на няколко пъти е бил пред изхвърляне, но ръцете на Наско Сираков бяха вързани. Причината е, че шефът на ДЮШ има огромна неустойка в договора си. Освен това той е подписал по схемата на Петър Хубчев – с немски паспорт. Затова на „Герена“ не искаха да допуснат нова грешка, която да им струва много пари, както се случи с Хубчев и помощниците му Донков и Акпарян.

„Сините“ се надяваха, че Арсов сам ще си тръгне, но това не се случи. Той има договор за още една година с Левски.

Както е известно, Арсов се радва на заплата, която е доста над тавана, който бе въведен, откакто Наско Сираков пое контролния пакт от акции. Освен това към нея трябва да бави и сериозен разход за наем, който от Левски са принудени да плащат, защото Арсов искал да му се наеме жилище в близост до стадиона, за да може да си почива в него между тренировките на различните юношески формации.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук