Петър Хубчев и екипът му имат да получават около 1 милион лева от Левски. И ако не си ги получат до края на годината, то със сигурност на сините ще бъдат отнети точки от актива, пише „Тема спорт“. Именно плащанията към Хубчев и НАП ще трябва да бъдат платени първи със свежите приходи от подписания нов договор с букмейкърска компания.

„С НАП имаме споразумение, което е подписано, и имаме забава в изпълнението му, но не и в отношенията си. В момента погасяваме задълженията и имаме документ. Представили сме го през лицензионната комисия. Най-спешни са задълженията към НАП и към господин Хубчев. Трябва да ги решим бързо, за да прекратим напрежението. Другите не притесняват оперативното ръководство. Ние ги обслужваме частично“, заяви временният изпълнителен директор Константин Баждеков след Общото събрание на клуба, което се проведе през миналата седмица.

В момента в Левски върви преструктуриране на клуба. То се извършва от новия генерален спонсор Palms Bet. От компанията вече вкараха свой човек в Надзорния съвет на сините – Венцислав Димитров, а ще имат представител и в Управителния съвет, който предстои да се формира. Именно хора на спонсора ще следят и за какво се харчат парите на „Герена“. Те имаха основна заслуга и за назначаването на Станимир Стоилов за треньор.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук