/levski.bg
/levski.bg

Станимир Стоилов е впечатлен от Здравко Димитров. Опитният специалист е заявил, че вижда голям потенциал в крилото и иска да го доразвие, след което младокът да бъде трансфериран в чужбина и съответно Левски да спечели добра сума за неговия трансфер.

Мъри е наблюдавал множество мачове, преди отново да поеме сините, и един от играчите, които са му направили огромно впечатление, е бил именно играчът, дошъл от Септември. Треньорът оценява качествата на бившия младежки национал и е решил да му помогне, след като Димитров се забърка в скандали извън терена. Стоилов е провел разговор, в който му е казал, че ще разчита на него и иска Димитров да изчисти главата си, пише „Тема спорт“.

Това се видя в пълна сила по време на контролата със Спортист Своге (2:1), в която Димитров бе един от най-дейните на терена и постоянно търсеше топката. По време на проверката той показа голямо желание и често се връщаше по-назад, за да търси кълбото, както и да помага в зашита.

Преди седмици крилото бе на нож с феновете след изтичането на скандалния клип в съблекалнята и дори привържениците му казаха, че е по-добре да напусне, но в последните мачове той е преобразен и изглежда, че е съсредоточен изцяло върху представянето си на терена.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук