/levski.bg
/levski.bg

Дългогодишният помощник на Станимир Стоилов – Саид Ибраимов, с когото в тандем Мъри изведе Астана до четири поредни титли в Казахстан, а също така успя да класира отбора и в групите на Шампионската лига през сезон 2015/16, се връща на „Герена“, пише „Тема спорт“. Преди това бе известно, че Ибраимов няма да бъде част от щаба на сините, след като има ангажимент в Казахстан. Преди дни той се е разбрал с ръководството на Тобол да прекрати договора си и следващата седмица трябва официално да се присъедини на „Герена“, където отново ще влезе в ролята на помощник на Мъри.

По този начин щабът на Стоилов в Левски е завършен, след като в него влизат още Цанко Цветанов и кондиционният треньор Михайло Шекероски, с когото Стоилов работи в Ботев Пловдив преди години.

За треньор на вратарите е поканен Димитър Иванков. Легендарният страж на тима от „Герена“ вече заемаше тази длъжност при първия престой начело на отбора на Славиша Стоянович. Преди година, когато Славиша пое Левски за втори път, Иванков отново получи покана да се присъедини към щаба му, но тогава бившият български национал отказа.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук