/levski.bg
/levski.bg

Агитката на Левс­ки отново ще трябва да бъде отново разделе­на на две днес на ста­дион „Локомотив“. Причината затова е, че заявка за присъст­вие пред полицията под тепетата са дали враждуващите фрак­ции „София-Запад“ и „Ултрас Левски“, пише „Мач Телеграф“. На официалното представяне на Ста­нимир Стоилов на „Герена“ запалянков­ците преглътнаха за около час и нещо ом­разата, която изпит­ват едни към други. Не е ясно обаче дали този мир ще се запа­зи, след като влязат в една клетка.

И две­те страни са дали дума на Мъри, че няма да се стигна до грозни сцени в сек­тора, каквито имаше през миналото пър­венство в Коматево. Думите обаче са едно, а изпълнението – труд­но. Затова се настоява двете фракции да бъ­дат разделени за все­ки случай от кордон униформени.

Пловдавчани отпуснаха 600 би­лета на „сините“, но като цяло гостите са били заплашени да ос­танат без нито един фен на трибуните при повторния дебют на Мъри. Причината за­това е липсата на се­далки в трибуната за гостуващи запалян­ковци на „Лаута“. Ор­ганите на реда били категорични, че по този начин не могат да преценят в дей­ствителност дали там ще влязат фенове на 30% от капацитета на съоръжението. В край­на сметка ръководст­вата на двата клуба дали нужните гаран­циите пред властите, за да променят мне­нието им.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук