/levski.bg
/levski.bg

През тази седмица трябва да бъде формиран новият Управителен съвет на Левски. Очаква се в ръководния орган да има доста промени, пише „Тема спорт“. Такова е желанието на организираните фенове на сините.

На Общото събрание на клуба, което се състоя на 31 август, бе избран и нов Надзорен съвет. В него местата си запазиха собственикът Наско Сираков, Константин Папазов и Петър Ганев, а новото име е Венцислав Димитров. Той е представител на новия генерален спонсор Palms Bet. Освен това букмейкърската компания има правото да вкара свои хора и в Управителния съвет на клуба. Те ще имат думата и при избирането на нов изпълнителен директор. След оставката и оттеглянето на Павел Колев този пост временно заема финансистът Константин Баждеков. Със сигурност обаче той няма да продължи да го прави.

В момента по всички етажи на Левски тече преструктуриране. Както е известно, за администрацията на клуба, както и за маркетинга и мърчъндайзинга ще отговарят представители на Palms Bet. Компанията ще плаща и заплатите на тези служители.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук