/levski.bg
/levski.bg

Все пo-голяма е вероятността Левски да остане с тези футболисти до отварянето на зимния трансферен прозорец, пише „Тема спорт“. Идеята за привличането на Абел Анисе все още не е отишла в коша за боклук, но треньорът Станимир Стоилов видимо има друга генерална идея за вътрешността на халфовата линия. Самият той призна, че футболистът от Мадагаскар съществува като опция, но това би било признак на закърпване поради спешна нужда. А такава на практика няма дори след отказа на Мартин Райнов да се завърне за трети път на „Герена“. Именно това е накарало хората от „Герена“ да се спрат на варианта сами да си намерят човек и засега това е Андриан Краев, който на „Лаута“ игра за първи път в официален мач на този пост и се справи прилично, въпреки че сгреши при ситуацията с неотсъдената дузпа за нарушение срещу Карагарен.За това, че Станимир Стоилов ще пуска Краев на тази позиция.

Треньорът Стоилов ще върти в тренировките различни варианти за партньор на Краев. Единият е Ради Цонев, както и Ивайло Найденов, а там може да действа и Драган Михайлович, който в последните мачове при треньора Живко Миланов бе поставен именно там и се хареса с изявите си.

Анисе може да облече синия екип само ако намали финансовите си изисквания. В Лудогорец той получаваше в пъти повече от това, което могат да му предложат от „Герена“.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук