/levski.bg
/levski.bg

Завръщането на Станимир Стоилов започна да се усеща във всички сфери на „Герена“. В неделя на „Лаута“ се видя, че „сините“ с всеки изминал ден ще приличат на отбор, какъвто искат да виждат феновете му, а освен това Мъри показа със закриването на скаутското звено, че за него е по-важно оцеляването на клуба, а не да си развали отношенията с този или онзи. Казано по-просто: „Който не работи – няма да яде“.

Справка на „Мач Телеграф“ показа, че неговата фигура има и друг ефект, а той хич не е за пропускане – финансов. Още вчера от маркентинговото звено отчетоха, че отдавна не е имало такъв глад за билети, какъвто феновете са демонстрирали към пропуските за предстоящата среща с ЦСКА 1948. „Сините“ дори съжаляват, че ръцете са им вързани, за да разпродадат почти пълния капацитет на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“, както бе по време на извънредното положение.

Тогава обаче билетите се купуваха най-вече заради призивите, че друг начин за набирането на средства няма. Сега обаче ситуацията е друга. Всички искат да са на стадиона, защото им мирише на футбол. „Има сериозно събуждане и в продажбата на абонаметни карти, както и членски“, отчитат на „Герена“.

Най-голяма удар обаче правят „сините“ в продажбата на фланелки. „В последно време привържениците ни са ентусиазирани. И няма как да не отчетем, че искат предимно на фланелките им да бъдат изписани две фамилии. Първата, естествено, е тази на Стоилов.Оказа се обаче, че и Георги Миланов е успял много бързо да си направи име сред запалянковците. Фамилията „Миланов“ също е много търсена“, коментираха от „Герена“, където се стягат да работят с пълна пара в часовете преди двубоя с ЦСКА 1948.

През миналото първенство победата над „червените“ с 3:0 даде много надежди на запалянковците, но те бързо се изпариха в следващите мачове. За този мач феновете на Левски ще могат да се радват на 150 артикула в клубния магазин. Както и на още два екипа.Вчера най-после „сините“ получиха поръчката си с резервните черни фланелки, които са отредени за привържениците си. Както е известно, именно по тяхно желание този нетрадиционен за клуба цвят, бе наложен като първи резервен. Иначе малко по-рано в наличност се появи и вариант – три. Той е в бяло, но със сини мотиви. Този екип обаче намери и своите критици, след като на първо четене прилича повече на такъв на Славия заради по-тъмните нюанси на синьото.

На „Герена“ също така нямат търпение да отпадне поредната порция от извънредни мерки срещу пандемията, за да може най-после да осъществят намеренията си да обиколят цяла България в набирането на членски карти, както и тяхното подновяване.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук