/levski.bg
/levski.bg

Собственикът на Левски Наско Сираков проследи последното занимание на тима преди днешното домакинство на ЦСКА 1948. Той проведе разговор със Станимир Стоилов и щаба му, пише „Тема спорт“. От назначаването на Мъри насам босът често е забелязван на заниманията. Той дори помага със съвети на част от по-младите играчи.

Левски пък не успя да уреди с картотека за сблъсъка Хосе Кордоба. Документите на панамския защитник все още се бавят. Той бе привлечен в последния ден на трансферния прозорец. Панамецът е преотстъпен на „Герена“ от втородивизионния Етър до края на първенството. След това пък от Левски ще преценят дали да правят постъпки да откупуват правата му.

Интересното е, че четиримата титуляри в защита при Станимир Стоилов също бяха взети през лятото. Това са десният бек Драган Михайлович, левият Иван Горанов (б. авт. – под наем от белгийския Шарльороа), както и централните бранители Христос Шелис и Гьоко Зайков. Наред с това бе взет и друг ляв краен защитник – Христофор Хубчев. Той обаче бе освободен от Мъри.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук