Подразних се, но като разбрах, че журналист е “капацитетът”, решил да пожъне “слава” на гърба на най-голямата, нещата си дойдоха на мястото, написа Илиана

Лили Иванова – недосегаема крепост! Така Илиана Раева озаглави коментара си във „Фейсбук“ в защита на примата на родната естрада. Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика също взе отношение по скандала, забъркан от журналиста Георги Тошев.

„Всичко има начало и…край! Да знаеш кога и как“, написа той във „Фейсбук“ по време на концерта на Лили Иванова преди дни в Пловдив, очевидно намеквайки, че най-голямата звезда у нас е време да слезе от сцената. 

Съпругата на Наско Сираков защити певицата и критикува остро Георги Тошев. 

Коментарът на Раева във „Фейсбук“:

“Плюй по Сираков, ако искаш да станеш известен журналист!”

Чета от няколко дни развихрилите се коментари за концерта в Пловдив на най-великата в сферата си в България Лили Иванова. Честно казано, в първите два дни даже не се впечатлих. Толкова съм свикнала със злобата и простотията по нашите ширини, че това не е никаква изненада. 

Е, подразних се, че точно жената, която ме е карала стотици пъти да онемявам от възторг, е мишената, но като разбрах, че журналист е “капацитетът”, решил да пожъне “слава” на гърба на най-голямата, нещата си дойдоха на мястото. 

Веднага се сетих, какво ми беше казал един футболен журналист преди доста години: “Когато някой млад журналист идваше да се учи при мен му казвах: „Плюй по Сираков, ако искаш да станеш известен журналист!”. Някои негови ученици до ден днешен го спазват. 

Реших, че този пример е много подходящ за случая и затова го споделих.

Та и този журналист така… хем плюл, хем толкова плювни по адрес на недостижимата Лили Иванова предизвика, но аз пак не запомних името му… И хората бързо ще забравят името му.
А нейното ще го помнят и правнуците ни…
Респект, Лили!“.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук