Снимка: cska.bg
Снимка: cska.bg

Феновете на ЦСКА от Сектор „Г“ написаха обръщение към „червена“ България преди мача с Левски. Те използваха за трибуна страницата си във „Фейсбук“ „Трибуна Сектор Г“.

Ето какво пише там (без редакторска намеса):

„Приятели, тънката червена линия вече е ясно очертана. След вчера стана кристално ясно – от едната страна сме ние, Ицо, Димитър Бербатов, Мартин Петров и цялата нормалност в българския футбол. От другата – подуенската тиня, Перуката, Киро Гела, неизтрезня… така де, неостаряващият Христо Крушарски и цялата останала гнусна шлака заедно с нейните слуги, послушковци и подизпълнители.

Ако все още изпитвате някакви колебания какво да правите в неделя следобед, то е време да направите спешен анализ на вътрешното си състояние, представяйки си наглата подуенска паплач, живееща години наред с парите на данъкоплатеца и спуснати от държавата една върволица „спонсори“. Помислете само за този бизнес феномен и безспорен финансов прецедент в световен мащаб – един след друг и през глава наглед нормални и работещи компании да наливат пари в на практика фалирало дружество. Помислете и за отношението към нас през последните години. Помислете си хубаво.

Срещу „най-успешния“ хасковски треньор и неговия катун от мастурбиращи недоразумения нашата армия ще бъде поведена от един човек, който в последните си срещи с тях им докара силни психологически смущения, прераснали в прогресиращ Стокхолмски синдром. Както неведнъж сме казвали – „на Стойчо ще стоите само на к**а, където винаги ви е слагал.“ Било е и ще бъде отново.

Очакваме и подобаващо представяне от съдиите в неделя. Видяхме вече за последните два мача на синьото отборче, че инструкциите са усвоени правилно и без значение от ВАР, глина, кирпич или какъвто и да е друг строителен материал, дузпа срещу тях ще се отсъжда само при предумишлено убийство на терена. Още повече след като снощи и клубът ни заяви ясно, че стои зад промяната, сме готови за предстоящите свинщини в името на подуенската справедливост и просперитет.

Единственият начин да отвърнем на всичко това е да демонстрираме отново нашата сила. Тази сила, която се проявява само когато сме заедно, много и в името на ЦСКА.

Не чакайте последния момент. Не отлагайте. Не се колебайте.

26.09.

ЦСКА ИЛИ УМРИ!“.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук