Изтоник: levski.bg

Легендата на Левски Добромир Жечев даде мнение пред „Тема Спорт“ за случващото се на „Герена“ след завръщането на Станимир Стоилов начело на тима. Славният бранител говори и за предстоящото дерби с ЦСКА-София в края на седмицата.

„В най-скоро време Станимир Стоилов ще постигне целта, която си постави – да направи Левски боеспособен отбор. Но в момента все още има колебания и естествено след идването на нов треньор, той иска да си въведе неговите идеи. Дано успее да направи отбора по-окомплектован тим, който да върви нагоре“, заяви Жечев.

„Има колебания почти във всички линии. Има футболисти, които трябва да показват по-високо ниво. Левски е отбор с големи цели и трябва да има 11 равностойни играчи на терена. Не трябва да има отпускане. Все още е рано да отличим някой играч. Малко са мачовете от началото на сезона и не мога да направя ясна преценка за даден играч. По-натам през кампанията ще мога да отлича някого. В момента няма футболист, който да изпъква над останалите на терена“, добави още той.

„Смятам, че периодът на най-лошото отмина и Левски трябва да направи всичко, за да изглежда по добър начин. ЦСКА е силен отбор, но не и непреодолим. Ако в неделя нашите излязат мотивирани и Стоилов е дал своите указания, може да се постигне положителен резултат“, каза легендата на сините.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук