/levski.bg
/levski.bg

Станимир Стоилов е провел разговор на висок тон с Борислав Цонев. Треньорът на сините е „издърпал ушите“ на халфа след края на дербито с ЦСКА-София, информира „Тема спорт“. Причината за това е поведението на халфа след смяната му в мача. Той бе заменен в 74-ата минута от Димитър Костадинов, а при прибирането му на скамейката Цонев си хвърли нервно корите.

Не е ясна причината за неговото действие и дали то е продиктувано от смяната или заради обрата на червените. Станимир Стоилов е привикал халфа и му е обяснил, че такова поведение е недопустимо, докато той е треньор на Левски.

Съвсем наскоро опитният специалист заяви, че футболистите трябва да променят общуването си с противниковите отбори, съдиите, медиите и привържениците. На Стоилов не му се понравило, че играчите в много ситуации спореха с реферите по време на двубоя с ЦСКА-София, както и че в доста от случаите падаха на тревата след съприкосновение с противник.

Припомняме, че преди дербито Стоилов бе предупредил Цонев да внимава да не си изкара жълт картон, тъй като при още един щеше да пропусне мача с Лудогорец.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук