/levski.bg
/levski.bg

Феновете на Левски не спестиха критиките си към играчите на сините в дербито срещу ЦСКА-София, но показаха, че са оптимисти след завръщането на Станимир Стоилов и почти всички споделят мнението, че е нужно време. „Тема Спорт“ публикува няколко мнения на привърженици на столичани в една от официалните страници на клуба в социалните мрежи.

Atanas М. Milanov: Нужни са още класни играчи, особено централен защитник и централен нападател. Абсолютно идиотски голове ни вкараха.

Ivo Savov: Тази година е ясно, че ще бъде нулева. Някакви положителни резултати можем да очакваме най-рано по това време другата година, след като Мъри е провел две подготовки и е осъществил зимна и лятна селекция. От този състав само 5-6 човека заслужават синята фланелка.

Biser Kolev: В отбора няма достатъчно класа и това е видно за всички. Все пак нивото се вдига. Дразнещо за мен обаче е поведението на някои наши футболисти… То симулации, то въргаляне, търсене на съприкосновения и картони. И все пак. Само Сините!

Martin Ivanov: Заслужена загуба. С антифутбол, бавене и лежане няма как да стане. ЦСКА ни смачка в средата на терена. Един удар и гол плод на индивидуално майсторство. Нищо друго запомнящо се от наша страна. Отървахме се от по-голяма загуба.

Ivan Rujevski: Закономерно! Първото полувреме до изравняването беше на ниво! Вижда се подобрение, като цяло с Мъри, но не става за 2 седмици! 1-ви гол… Красота!

Иван Атанасов: Стига сте мрънкали ! Не ни е добре положението, всеки го вижда, но отборът не се чувства по-добре, като се мрънка постоянно. Време ни трябва и ще мачкаме, както преди години! Живи и здрави и само Левски!

Владимир Симеонов: Стига с тази критика. Те имат добри футболисти, физически са доста над нас, обигран отбор са, равностойни смени правят, тим, играещ в групите на европейски турнир и се борят за шампиони. Нашите футболисти не са никак лоши и това ще си проличи много скоро, като се обиграят и си вдигнат физически силите.

Svetlozar Nikiforov: Отборът игра добре, но второто полувреме отпаднахме физически. За жалост това са ни възможностите. Мъри беше наредил много добре отбора, но с такива непростими грешки в защита няма как да стигнем до нещо повече. Само Левски!

Nikolay Pavlov: Липсата на физическа подготовка ще тежи цяла есен. Отделно от това, само с Билал Бари напред няма да стане. Браво на Жоро Миланов. Докато имаше сили, ги направи луди гъби.

Марио Тодоров: Играхме много, много страхливо и неуверено, това е истината, щом братя Цоневи ги нямаше – лошо, а аз на тях разчитах да поведат отбора.

Pavlin Valchev: Тактически ги надиграхме, но индивидуалната класа си каза думата. Трябват ни централен защитник, дефанзивен халф и класен нападател. Трябва да подобрим и кондиционната подготовка.

Violeta Dimitrova: Истината е, че с магическа пръчка не може веднага да очакваме големи промени и само победи, трябва време… Вижда се, че има проблясъци, има хъс за игра, но само това явно не е достатъчно! Да, безспорно, нужни са още класни играчи!!!

Stoicho Stoichev: Бари несменяем титуляр… Сменяш хора, които могат да решат мача, но Бари с 25 мача-0 гола, не!? Все си мисля, че тук има директива от Наско, не вярвам и Мъри, и Жиката да не виждат колко е ненужен!

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук