Добри дни очакват Левски с Наско Сираков и Станимир Стоилов. Това каза пред topsport Илиана Раева – съпруга на Сираков и президент на федерацията по художествена гимнастика. Днес г-жа Раева беше гост на събитие, на което „Петрол“ АД награди с чек за 200 000 лева момичетата от ансамбъла за спечелените от тях златни медали на Олимпиадата в Токио – огромен успех за България. 

„Би трябвало вече да виждате и да усещате, че нещата в Левски са малко по-спокойни. Още повече, че двамата с Мъри се събраха и вече плуват в свои води. Най-тежките, трудните и опасните години за Левски са зад гърба им. Предстоят само хубави неща. Още повече, че в лицето на „Палмс бет“ вече могат да дишат по-спокойно. Предстоят само добри дни за Левски.

Хората имат огромни надежди. Хората са почитатели на един клуб с много славна история. Клуб, който е много обичан и харесван в България. Нормално е да дадат всичко от себе си, да подкрепят отбора и да имат по-хубави дни. Вярвам, че Наско и Мъри ще успеят“, каза Илиана Раева.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук