/levski.bg
/levski.bg

Централният защитник на Левски Христос Шелис отново трябваше да изслуша гневна лекция заради действията си срещу Лудогорец.

Интересното е, че това се случи още по време на първата част. След като реферът Георги Кабаков спря мача около 20-ата минута заради хвърлени димки, треньорът Станимир Стоилов веднага извика кипъреца при себе си. Докато бранителят пиеше вода, треньорът нервно жестикулираше и му показваше как да отиграва определени ситуации и да се позиционира добре, пише „Тема спорт“.През първата част Шелис допусна няколко груби грешки, които за радост на треньорския щаб не доведоха до гол в мрежата на Николай Михайлов. Още в началото на втората обаче той сбърка фатално и Сотириу се разписа.

Явно е, че през зимата сините ще трябва да търсят човек за центъра на защитата. За там Станимир Стоилов разполага още с македонския национал Гьоко Зайков, младока Георги Александров и взетия под наем от Етър панамец Хосе Кордоба.В ложите на „Георги Аспарухов“ до собственика на сините Наско Сираков бе съпругата му Илиана Раева. Там бе и адвокат Иво Ивков, който най-вероятно ще е следващият изпълнителен директор на клуба.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук