/levski.bg
/levski.bg

Да, най-лесното за Станимир Стоилов би било да избере тактика, с която Левски да си падне кротко от Лудогорец с 0:1 или 0:2 и да вдигне рамене – „Толкова си можем“. Вместо това треньорът на „сините“ реши да пробва какъв таван има този тим. И се хвърли в лудо надиграваме с „орлите“. Този ход си бе чиста игра на рулетка и на всички бе ясно, че топчето трудно ще спре на числото, на което са заложили от „Герена“. Това и се случи. Логично бе.

Единственото болезнено нещо в този случай е горчилката, че шампионите дори не се напънаха да спечелят мача. Домакините им го подариха с детинските си грешки. Пробойните в играта на Левски, най-вече тези в защита, се видяха още по-ясно. И както казахме – след този мач Станимир Стоилов ще бъде свободен да пуска каквито си иска играчи, докато не напипа точната сплав. И тук не става въпрос за Шелис, който е като глътнал бастун, а за играчи като Иван Горанов, които уж трябва да поведат останалите.

Да, Левски не спечели, но пък нямаше по-тъжна гледка от играчите на Лудогорец, които наблюдаваха отстрани как хиляди се радват на съперниците им, които отнесоха четири гола, но пък хората им се радваха все едно са спечелили те с 4:2. „Вижда се промяната“, доволни бяха запалянковците на онези около 20 минути преди изравнителното попадение. И са оптимисти, че скоро любимците им ще започнат и да бият. На този фон, когато доверието на феновете отново е на лице, Левски не може и не бива да се позволява гафове като този с Хосе Кордоба. Иначе ще започне пак да олеква./ „Мач Телеграф“

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук