Снимка: levski.bg
Снимка: levski.bg

В медийното пространство се появиха информации, че Левски е осъден за над 100 000 лева от посредника по трансферите на Аймен Белаид, Мехди Бурабия и Жуниор Мапуку. „Гонг“ се свърза с него – агентът Майез Мустафа, който обяви, че няма намерение да създава никакви проблеми със „сините“. Импресариото разкри и защо е пристъпил към съдебни действия – липса на диалог с тогавашния изпълнителен директор Красимир Иванов.

„Да, мога да потвърдя, че делата са факт и са спечелени от мен. Но аз не съм представил на Левски изпълнителен лист. Ако исках, отдавна можеше да го направя. Говорил съм с г-н Наско Сираков по темата и имам мъжка дума от него. Когато Левски си стъпи на краката, ще ми изплатят дължимото. Не е проблем кога ще стане. Заведох делата, защото тогавашното ръководство постъпи изключително некоректно спрямо мен. Доведох футболисти, които оставиха следа в Левски. Имахме договори, които не бяха спазени“, каза агентът.

„С моя партньор от чужбина решихме да потърсим правата си в съда, след като тогавашният изпълнителен директор Красимир Иванов не отговаряше нито на обажданията ми, нито на съобщенията ми. Липсваше всякакъв диалог. Искам да съм ясен – аз проблеми на Левски няма да създавам. Говорил съм с г-н Сираков, с когото сме в отлични отношения. Разбрали сме се. Той е човек, който държи на думата си и нямам съмнения в него“, категоричен бе Мустафа.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук