/levski.bg
/levski.bg

Адвокат Иво Ивков ще бъде новият изпълнителен директор на Левски. Новината бе потвърдена пред „Тема Спорт“ от два независими източника. Той ще бъде представен официално на пресконференция до няколко дни. Синът на легендата на сините Кирил Ивков бе предложен от мажоритарния собственик Наско Сираков, а генералният спонсор Palms Bet го прие като вариант след дълго умуване за позицията. Букмейкърската компания не е дала по-добро предложение за поста и Ивков ще заеме длъжността на изпълнителния директор, заменяйки Константин Баждеков.

Даниел Боримиров също е бил обсъждан за изпълнителен директор. В крайна сметка обаче вчера е взето окончателно решение в полза на кандидатурата на Ивков.

Юристът се ползва със стабилна репутация в сините среди. Той нееднократно е помагал на Левски по различни правни въпроси, като е спестил не малко средства на клуба, най-вече спасявайки го от солидни неустойки и печелейки редица дела.

Един от знаковите казуси, които спечели, бе този за изискуема огромна неустойка от Делио Роси и помощниците му. Общата сума на исковете към клуба бе за над 340 000 евро.

В Надзорния съвет също има промени и в него вече влезе Венцислав Димитров, който е представител на генералния спонсор, а там ще останат Наско Сираков, Константин Папазов и Петър Ганев.

Даниел Боримиров пък е гласен за член на УС на клуба.

До края на месеца Левски ще обяви още един или два спонсорски договора.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук