Селекционерът на националния отбор Ясен Петров може да си тръгне, ако настоящото ръководство на БФС загуби конгреса на 12 октомври.

„При всички положения влияе. Ние ще се опитаме по най-добрия начин да се изолираме от тази история. При мен позицията е ясна – аз съм назначен от това ръководство, ще бъда с това ръководство, точка“, каза Петров пред репортери на летище София.

„Аз съм много точен човек. Аз съм с този, който ме е назначил, точка“, така Петров отговори на въпрос дали ще напусне при смяна на ръководството, а след това коментира евентуално предложение да остане: „Няма как да стане, винаги съм бил лоялен, така че няма какво да коментирам.“

На 9 октомври тимът ни гостува на Литва в шестия си мач от световните квалификации. В момента България заема четвърто място в група С с пет точки.

„Нашето намерение е да отидем и да покажем добро лице, да вземем резултат. Аз винаги имам самочувствие и това се опитвам да предавам на отбора. Срещата е много важна“, коментира Петров.

Според него съперникът Литва ще бъде в съвсем различен състав и предстои много по-различен мач от този в София, който България спечели. В Литва ще се играе и на изкуствен терен.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук