/levski.bg
/levski.bg

Бившият футболист на Левски – Седрик Бардон обяви пред колегите от „Гонг“, че „сините“ са като феникс и вярва, че със завръщането на треньора Станимир Стоилов е започнало писането на Синя приказка 2.

„Аз по принцип вярвам на треньора и на играчите. В момента Левски има много добър треньор, но не знам дали има добри футболисти. Това е най-важното в един отбор. Трябва да има и добър треньор, и добри футболисти в един отбор, за да има резултати. Трудно е да се оправиш толкова бързо след слаба година като миналата със Станимир Стоилов или с друг треньор. Той си разбира от работата, знае много добре нещата в клуба. Трябва да се работи с неговите планове – тактически и физически. Реалните резултати от работата му ще се видят след шест месеца. Преди това ще е много трудно.

Не мога да кажа лоши думи за Тодор Батков. За мен беше добър президент за Левски. Това е първото нещо, което искам да кажа. Обаче ние бяхме шампиони, играхме в Шампионска лига, стигнахме четвъртфинал в Лига Европа. Когато победиш всички, спечелиш всичко, трудно е да се мотивираш. Това беше проблемът пред нас. Имахме много добър отбор, но с по-малко мотивация. За мен заради това Батков реши да освободи Наско и Мъри. Имахме по-слаби резултати, по-малко мотивация. Това е историята на всеки клуб. Когато няма резултати, първите изгонени са треньорът и директорът. Не мога да кажа, че това е било грешка на Батков.

Левски е в сърцето и на феновете, и на играчите. Мъри, Гонзо, Мечо, Боре, Йовов и всички останали, са хора, които обичат много Левски. Точно те трябва да са в клуба, за да върви Левски отново напред. В момента е много тежко финансовото положение. Със сърце всичко се оправя.

Вярвам, че е така. Мъри е човекът, който може да направи втора „Синя приказка“. Трябва да има и играчи. Трябва да има удоволствие и самочувствие. Феновете трябва да са зад отбора. И нещата ще се оправя. Знаете, че Левски е феникс. Винаги се оправя и се надявам да получа покана за финала за Купата на България“, каза Бардон.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук