/levski.bg
/levski.bg

Левски си постави сериозна цел вчера – в касата му да влязат поне 170 000 лева. На толкова биха възлезли приходите, ако феновете напълнят виртуално стадион „Виваком Арена Георги Аспарухов“ за домакинството на Пирин, за което бяха наказани да приемат и „орлетата“ без публика. Вчера бяха пуснати в продажба колекционерски билети за двубоя, чиято цена е 10 лева.

„Левскари, преди година по случай 106-я рожден ден на клуба, Вие за пореден път записахте имената си със златни букви в летоброенето на любимия клуб.

Тогава „ПФК Левски“ официално стана първият български футболен клуб, напълнил стадион в условията на епидемиологична обстановка и събитие, което не предполага присъствие на фенове на съоръжението.

Капацитетът на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ от над 17 000 места бе разпродаден за броени дни, а поради огромния интерес към виртуалното събитие клубът пусна втора партида билети за трибуните на „Герена“.

Сега, след наложено наказание от Дисциплинарната комисия към БФС, клубът ще е лишен не само от безценната подкрепа на своите привърженици за домакинския мач от 12-я кръг срещу „Пирин“, а ще претърпи и големи финансови загуби, поради пропуснати ползи.

В тежката ситуация, през която преминава клубът, това ще е нов тежък удар за финансовото му стабилизиране. Ето защо, ние вярваме, че хилядите „сини“ сърца за пореден път ще докажат, че пред тях не стоят прегради.

В тази връзка, от днес се пускат виртуални билети за домакинския мач с „Пирин“ под надслов „Всички за „Левски“. В продажба е пълният капацитет на стадиона, а цената на билетите е 10 лв.

Те ще се продават в официалния магазин на „ПФК Левски“ и мрежата на Eventim, а онлайн могат да бъдат закупени от ТУК.

Всички желаещи да подкрепят клуба, закупувайки си артикули от официалния ни магазин пък могат да го направят от ТУК.

Благодарим Ви за подкрепата, тя е всичко за нас!“, написаха от Левски на официалния си сайт.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук