/levski.bg
/levski.bg

„В мен любовта към Левски се крие в наученото от баща ми. Шегувам се с приятели, че имах тежко детство – всеки четвъртък на концерт на филхармонията, а в събота или неделя на мач с баща“, обяви известният ни режисьор Стефан Командарев пред клубната телевизия на Левски.

„И до днес Левски си е отборът на народа, но и на културния елит. Тогава и сега. Баща ми бе професор в БАН. Ходеше на мачове с негови приятели музиканти, режисьори, художници. И дойдох да си взема абонаментни карти за мен и сина ми, за да подкрепим Левски“, допълни той.

„Левски това са вълненията и носталгията към големите мачове и играчи. Усеща се в сърцето“, каза още Командарев.

„Пазя си шаловете. Като дете ходех в Сектор В с баща ми, а като тийнейджър в Б. Вече като баща предпочитам Сектор А. Иначе спомени изключително много. Няма да забравя попадението на Кайзера, с което спечелихме срещу Рейнджърс. Това бе нещо уникално. Следя това, което се пише за Левски. Имам чувството, че най-после е на прав път и независим. Затова ние, феновете, трябва да помагаме. Трябва да сме здраво стъпили на миналото. На моралните принципи от него. Посоката е една – независимост и огромна връзка между привърженици и клуб. Да има нова „Синя приказка“. Левски е като реалистичен филм, но да се надяваме да има повече щастливи краища“, завърши той в интервю за клубната телевизия.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук