Лъчо Петров: Изцяло подкрепяме новия УС! Най-вероятно ще има разговори с компании от бранша

Изпълнителният директор на Palms Bet – Лъчезар Петров – заяви, че най-вероятно ще бъдат проведени разговори и с други компании от бранша, които да помогнат за финансовото стабилизиране на Левски.

„Изцяло подкрепяме новия УС. В него ще има хора, които ежедневно ще работят Левски да се върне на мястото си. От наша страна УС има пълна подкрепа. Сигурен съм, че Левски ще има светло бъдеще.

Не държим да сме ексклузивна компания от бранша, което е доста добре за клуба. В момента бетинг компаниите в България са може би 70 или 80 процента от партньорите във футбола, а и не само. За нас е важно това партньорство, за да вземем позитивите от него. От друга страна, като поет ангажимент да помогнем на клуба да си стъпи на краката и да работи правилно, с това си действие ние показваме, че не държим само ние да бъдем под светлината на прожекторите в нашия бранш. Всички останали оператори са добре дошли. Най-вероятно ще бъдат проведени разговори с компании от бранша, с които по една или друга форма да търсим сътрудничество с клуба“, коментира Лъчезар Петров.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук