/levski.bg
/levski.bg

Мажоритарният собственик на Левски – Наско Сираков – изглежда свали доверието си от президента на БФС – Борислав Михайлов, когото подкрепи на конгреса. Вълка заяви, че с този изпълком не вярва да има промяна.

„Когато става въпрос за намиране на пари, не се обръщайте само към г-н Разпопов. Идеята на този УС е всички хора в него – това е първата задача на всеки от тях. Всеки един член трябва да мисли как да участва в подобряването на финансовото състояние на клуба.

Аз не съжалявам, смешно е да го кажа. Абсолютно заставам зад това си решение за подкрепата на Борислав Михайлов. Най-лошото нещо е, че в последните 30 години в тази държава се издигна в култ лъжата, измамата, кражбата. Тука, който излъже, открадне или прекара някого, той е герой. Винаги съм се стремял да живея и действам според моите виждания за живота. Заставам зад това си решение, защото го казах и преди конгреса – аз съм коректен човек. Присъствах преди 23 години, когато Софиянски се изправи срещу Славков. Пред мен Гацо Стоянов и Иван Колев стигнаха до бой. Тогава си казах, че никога не мога да допусна това да се случи с мен и мои съотборници. Заставам 100% зад решението си.

Много неща не ми харесаха, особено съставът на новия Изпълком. Аз съм за сериозна промяна, но трябва да я направи Боби Михайлов. С този Изпълком не виждам как ще я направи. Вече не вярвам. Това е“, коментира Сираков.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук