/levski.bg
/levski.bg

Станимир Стоилов разкри през седмицата, че в момента клубът е изпратил хора, които да наблюдават футболисти за зимната селекция. Треньорът на Левски е в постоянен контакт с тях и държи да му се изпращат подробни доклади за набелязаните играчи, пише „Тема спорт“. Не става въпрос само за представянето им на терена – статистика и по-специфични показатели, но и за подробности за кариерата им до момента, характера и начина им на живот.

Неведнъж Мъри е заявявал, че футболистите не трябва да бъдат професионалисти само на терена и по време на тренировките, а и в общуването им със съперниците, съдиите. В първите си дни той заяви, че „затваря чалготеката“, и вече се вижда израстване в държането на целия отбор.

При представянето на новия изпълнителен директор Иво Ивков собственикът на сините Наско Сираков заяви, че няма да се прави голяма селекция през зимата, а най-вероятно на „Герена“ ще пристигнат двама или максимум трима играчи. Това е и желанието на Стоилов, който каза, че иска да повиши класата на тима, а не да се привличат футболисти на всяка цена.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук