/levski.bg
/levski.bg

Феновете на Левски ще могат да подновят картите си в клубната страница, но плащането ще става на 100 обекта, с които „сините“ имат партньорство. Става въпрос за каси на „EasyPay“, които се намират в близост и до офисите на една от експедиторските фирми. Това обяви Пламен Петров, който е управител на клубния магазин. Подновените карти ще важат до 31 декември 2022 година, както и тези за новите членове.

„Отпускаме толеранс от 2 месеца“, обяви Петров.

Освен това притежателите на членски карти, които са ги подновили ще получат и специални подаръци. Всички от тях ще се сдобия със значка, която ще има нов вид през годините.

„Значката ще бъде колекционерска и така всеки един фен ще може да каже на детето си откога е бил член на Левски“, обяви Петров.

Както е известно, картите стартират от 19,14 лева (б.р. най-масовите) и минават през 72 лева, 200 и т.н. Най-скъпите са по 10 000 лева. Смята се, че такива притежават 5 души, пише „Тема спорт“.

За по-евтините варианти са приготвени екологични подаръци – химикалки, ключодържатели, чаши и игра „4 в 1″.

„Те са произведени от рециклирани продукти, защото Левски иска да бъде и тон с модата да се опазва природната среда“, уточни Петров.

Картите от 1914 и 10 000 лева пък ще се радват и на продукти на известни марки, на които ще стои емблемата на Левски – химикалки, портмонета, чанти, раници и т.н.

Феновете на Левски ще могат да подновят картите си и в клубния магазин, а това ще отнеме между 2 или 3 минути, гарантира Петров.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук