/levski.bg
/levski.bg

Левски най-накрая е на път да се раздели със Симеон Славчев, след като двете страни се разбраха за прекратяване на взаимоотношенията помежду си. Преговорите с футболиста е водил лично новият шеф на Управителния съвет на сините Даниел Боримиров и е успял да склони Славчев да разтрогне договора си, който беше до 2023 година.

Самият футболист прави огромен компромис и опрощава много сериозна сума на клуба, като ще получи само заработеното до октомври.Бившият национал на България може набързо да си намери нов отбор. Интерес към него проявяват отбори от Азербайджан. Твърди се обаче, че Славчев искал да остане в българската столица и се е появила опция той да отиде в Локомотив София, пише „Тема спорт“.

Славчев бе един от тримата играчи, на които бе посочена вратата веднага след завръщането на Станимир Стоилов начело на Левски. Преди това от „Герена“ си тръгнаха Валери Божинов и Христофор Хубчев.

Сините все още дължат солидни суми, след като бивши треньори и футболисти претендират за парите до края на контрактите си със столичани. Именно това е една от основните задачи на новия Управителен съвет, който трябва да успее да стигне до споразумения с различните бивши играчи и треньори на Левски.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук