Новият шеф на Управителният съвет на Левски Даниел Боримиров лично се е заел с разрешаването на спора между клуба и Петър Хубчев. Легендата на сините в момента убеждава бившия треньор на тима да се съгласи да разсрочи исканата сума. Боримиров е заявил, че поема личен ангажимент, че клубът ще изпълни даденото обещание.

Левски ще изплати 100 000 евро на уволнения от Сираков специалист, както и на хората от щаба му, като от началото на следващата година всеки месец ще превежда сумата от 30 000 евро по сметка. От ръководството на сините се надяват, че Хубчев ще се съгласи на това, след като той и Боримиров са в отлични отношения и новият човек в УС на сините ще успее да убеди треньора за разсрочване на плащанията.

Припомняме, че Петър Хубчев осъди Левски за неизплатени заплати след уволнението му и дори се заговори, че сините са заплашени с отнемането на 11 точки от актива им от настоящия сезон. Преди дни бившият национален селекционер отрече да е имало такава възможност.

Ръководството на Левски разчита много на Боримиров за разрешаването на спора, след като славният капитан на сините успя да склони Симеон Славчев да прекрати договора си с клуба, който беше до 2023 година. Самият футболист направи огромен компромис и опрости много сериозна сума на клуба. Полузащитникът ще получи само заработеното до октомври.Раздялата със Славчев е нов силен ход на Боримиров, след като се завърна на „Герена“.

Известно е, че футболистът и ръководството не успяваха да стигнат до разбирателство преди това. Бившият халф уреди и взаимоотношенията на Левски с базата в Линдабрун, където следващото лято сините ще са на подготовка.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук