levski.bg
levski.bg

Ръководството на Левски води преговори с още една букмейкърска компания за партньорски договор. В момента шефовете на сините провеждат разговори с 8888.bg за контракт, който да осигури свежи пари на „Герена“, съобщава „Тема спорт“. Компанията постепенно навлиза в българския пазар и столичани смятат, че с този договор ще съумеят да помогнат и на букмейкърската къща да засили влиянието си.

Както е известно, Palms Bet се превърна в генерален спонсор на Левски по-рано през годината и букмейкърската компания започна сериозна работа за оздравяването на клуба. В момента тя има човек в Надзорния съвет в лицето на Венцислав Димитров и почти изцяло е заела функциите на администрацията в опит да подобри състоянието на маркетинга и мърчандайзинга на столичани.

Левски и компанията рестартираха кампанията за членските карти, които имат за цел феновете да подпомагат финансово клуба, а от своя страна, закупуването им ще носи допълнителни дивиденти на привържениците за различни партньори на сините, с които бяха подписани договори по-рано през годината.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук