/levski.bg
/levski.bg

Станимир Стоилов се е заел сериозно със защитата на тима, пише „Тема спорт“. След завръщането му на „Герена“ ясно се вижда, че сините сериозно подобриха представянето си в дефанзивен план, но опитният специалист желае четворката пред Николай Михайлов активно да участва и в атакуващ план.

След загубата от Черно море Мъри ясно назова това и е обяснил на бранителите си, че държи и те да участват активно в нападенията на тима. По този начин сините ще имат допълнителни хора в атаката и ще затрудняват максимално съперника. Акцентът не е паднал единствено за крайните защитници Драган Михайлович и Иван Горанов, но и на играещите в последните мачове като двойка централни бранители Гьоко Зайков и Хосе Кордоба. Целта на Стоилов е атаките да започват от двамата защитници от сърцето на отбраната, а Горанов и Михайлович да се включват в дълбочина при нападенията.

Треньорът на Левски е доволен от представянето на крилата и централните халфове, които се включват активно в дефанзивен план и помагат на защитата. Показателен е примерът със Здравко Димитров, който не спира да подпомага Иван Горанов при атаките на съперника.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук