Бившият футболист на Левски – Петър Курдов – отправи поредната си атака към Наско Сираков и Станимир Стоилов.Екснападателят на сините се изказа остро по адрес на Мъри и заяви, че не вижда никаква разлика между него и Живко Миланов. Той е на мнение, че Левски не върви в правилната посока.

„Каква е разликата между Живко Миланов и този специалист Мърито? Не само аз, а и други хора го виждат – има някакъв напредък, но да се каже, че е с някаква страшна организация, не мисля, че е така. Отборът с тези футболисти – толкова. Лично аз мисля, ако изходя от последния мач с Черно море, нещата пак са такива, каквито ги гледахме от самото начало на сезона.

Задълженията се трупат и доколкото имам информация те вече са над 33 милиона лева… Какво доказваме? Колко са велики Наско Сираков и Мъри? А отборът е на същото място. Поне да беше стоял Живко Миланов, за да се учи и да върви така, докато клубът излезе в несъстоятелност. Всичко е една заблуда“, заяви Курдов пред „Тема спорт“.

„Ако върна назад картинката за двубоя с ЦСКА. Говорих с много уважаван човек от мен и той ми каза, че това е най-елементарно изиграният мач от Левски. Не знаеш колко си зле и в същото време да тръгваш да атакуваш… Повеждаш и после губиш. Това се случи в няколко двубоя. Шпайдела едно време ни казваше: „Кое е по-добре, 0:0 или 1:0 за ЦСКА? Когато се научите да си пазите задника да не ви вкарват голове, тогава ще се научите да играете футбол“.

Мъри взима 15 000 евро заплата, а в същото време служителите и футболистите три-четири месеца не са получавали пари. Как за този велик треньор има, а за другите не. Никаква промяна няма и по-зле става. Загубата от Лудогорец беше образец как не трябва да се играе. Но това се замаза под килима и не се даде никаква гласност. Това не е верният път и до нищо добро за Левски няма да доведе“, допълни Петър Курдов.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук