Развръзката около Петър Хубчев и Левски най-после настъпи. Бившият национален селекционер в крайна сметка сложи подпис под споразумението със „сините“, което ще помогне на клуба да спаси лиценза, както и самото си съществуване, съобщава „Мач Телеграф“.

Както е известно, треньорът осъди тима за доста сериозна сума, която в момента не е по силите на ръководството. Двете страни дълго време не можеха да намерят общ език, но в крайна сметка това се случи. Най-вече с помощта на Palms Bet. Спонсорът на Левски гарантира на Хубчев, че ще си получава редовно плащанията. Макар и това са се отрази на парите, които са залегнали в бюджета, който е планиран на „Герена“ за следващата година.

„Сините“ смятаха, че този въпрос е решен още преди две седмици, но изникнаха дребни търкания, които за пореден път изправиха гранда на тръни. В крайна сметка обаче от Левски успяха да стигнат до щастлив край, който ще им помогне да се съсредоточат върху доизграждането на първия отбор. Както е известно, Станимир Стоилов си е поставил доста висока цел – спечелване поне на Купата на България и виза за участие в турнирите на континента.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук