/levski.bg
/levski.bg

Лекарският щаб ще се опита да вдигне по-голяма част от титулярите, които висят за предстоящия двубой с Ботев Враца, пише „Тема спорт“. Сините ще приемат врачани на 22 ноември, понеделник от 17:30 часа на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“.

Под въпрос за мача бяха Хосе Кордоба, Драган Михайлович, Иван Горанов и Георги Миланов. Спортно-техническият щаб се надява да може да разполага с карето за срещата с Ботев Враца.

Панамецът бе получил удар в главата по време на тренировката петък, но ще бъде готов за двубоя с врачани. Днес той се включи на пълни обороти в тренировката. Счупилият пръст на мача със Славия – Георги Миалнов – също взе пълноценно участие в заниманието.

Михайлович и Горанов са с мускулни травми, но и те се очаква да са на разположение на Станимир Стоилов.

През миналата седмица Димитър Костадинов и Андриан Краев пропуснаха част от заниманията, но и двамата вече са готови, а вторият дори игра в контролата с Пирин в събота. За проблемите с контузиите алармира и Станимир Стоилов, който ги нарече необясним проблем и че по този начин е нарушен тренировъчният процес по време на паузата за националните отбори.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук