/levski.bg
/levski.bg

Треньорът на Левски Станимир Стоилов е останал доволен от представянето на юношите, които взеха участие в контролата срещу Пирин Благоевград на „Герена“. Въпреки загубата от орлетата с 0:1, наставникът е похвалил талантите за старанието.

В събота на терена се появиха 14 играчи от школата на сините, а четирима от тях стартираха като титуляри. Това бяха Пламен Андреев, който вече е част от първия тим, както и Денис Динев, Асен Митков и Любомир Тодоров. Опитният специалист е провел разговор с младоците, като им е показал какви грешки са допуснали и къде трябва да подобряват представянето си, пише „Тема спорт“. Той изкъсо следи изявите на талантите, а през изминалата седмица можеше да ги наблюдава отблизо, след като осем тях тренираха с първия тим.

Станимир Стоилов преди дни заяви, че е доволен от работата в Академията и подготовката на юношите, като по този начин ще се направи по-лесен преход в мъжкия футбол. Мъри планира да вземе на зимния лагер в Турция половин дузина таланти, които в момента са част от школата на клуба.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук