/levski.bg
/levski.bg

На този етап Левски няма опция за нов нападател. Една от целите на Станимир Стоилов за зимната селекция е да намери играч за върха на атаката, но сините се отказаха от привличането на набелязаните Дориан Бабунски и Мариан Тонев, пише „Тема спорт“. Нападателите на Ботев Враца и Марица Пловдив отпаднаха от плановете на Мъри за селекцията.

Успокоението на Станимир Стоилов е добрата форма, в която навлезе Билал Бари в последните мачове, в които успя да вкара шест попадения във всички турнири. Опитният специалист може да използва за върха на атака и младите Марин Петков и Мартин Петков.

До момента Левски представи едно от новите си попълнения през зимата. Това бе централният защитник Ноа Сонко Сундберг, който пристигна от шведски Йостерсунд. Очаква се в близките дни да бъде финализиран и трансферът на бразилеца Вендерсон де Фрейтас Соарес – Цунами от Ботафого ПБ.

Желанието на Станимир Стоилов е селекцията да бъде приключена до Нова година, за да могат новите да навлязат по-лесно в тима, но явно за нов нападател ще се изчака до януари.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук