/levski.bg
/levski.bg

Изпълнителният директор на Левски – Иво Ивков – отчете добрите неща за месеца, в който заема поста на „Герена“. Освен това, той разкри и чудесна за клуба и феновете новина – най-добрият футболист на тима в последните мачове – Георги Миланов – най-вероятно ще удължи договора си. „Синият“ шеф сподели още, че в отбора ще бъде привлечен още един футболист, като си запазват правото и за четвърто ново попълнение.

„Освен лошото, има и добри неща и то доста добри. Подновихме договорите на нашите юноши Марин Петков, Галчев, Асен Митков. Асен Митков има договор до 2024, Галчев – 2024, Пламен Андреев – 2024, Марин Петков до 30.06 2025.

Билал Бари договорът му изтичаше през лятото, той поднови при същите условия до 30.06 2024.

Първият, с който подновихме да не забравяме е Анди Краев, който е изключително важен млад футболист за клуба, чието развитие виждате през последните седмици. Той за мен расте със седмици, откакто е тук новият старши треньор.

Потвърждавам за сключени трансфери с Ноа Сонко и Цунами. Това е тактиката към този момент. Свободни агенти, прилични заплати и качествени футболисти. В полезрението ни е още един чуждестранен футболист.

Лагерът е едно от не малките разходни пера. Ще бъде осигурен. Без лагер няма как да очакваме качествено подобрение на класата, повдигане на класата от чисто спортно-технически аспект. Най-важното е и хората искат да си видят отбора непримирим с класа. Ние не успяхме да удовлетворим напълно исканията на Стоилов, но той ни разбира. Анталия трябва да я осигурим и ще осигурим този лагер, защото иначе няма да може да разчитаме на подготвен отбор през следващия сезон.

Футболистите са нашият най-голям капитал. Лагерът ще бъде осигурен, въпреки трудностите.

С разговорите ми със Станимир Стоилов, ако успеем да привлечем още един футболист, който е в полезрението, селекцията ще може да се счита за приключила и си даваме възможност за още един играч по изключение. Програмата минимум ще бъде изпълнена.

Станимир Стоилов разчита на Георги Миланов като основна фигура. Нека видим какво е неговото състояние. При всички положения ще се погрижим за него. Голям удар е контузията му. Има време. Договорът му изтича лятото. Мисля, че ще остане футболист на Левски, но крайното решение е на Стоилов“, коментира Ивков.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук