/levski.bg
/levski.bg

Новото попълнение на Левски – Цунами – признава, че се чувства добре както като ляв краен бранител, така и в централната зона на защитата. Това дава няколко опции пред Станимир Стоилов, пише „Тема спорт“. Треньорът на сините отлично се е запознал с качествата на бразилеца и обмисля няколко варианта как да го използва през пролетния полусезон.

Едно е сигурно – Иван Горанов ще има сериозна конкуренция на левия фланг и не е изключено да изгуби титулярния си статут. Още повече, че той играе под наем от белгийския Шарльороа. При нулевото равенство с Ботев Враца, Горанов не бе на ниво. В защитен план той допусна доста грешки, направи и дузпа, която бе спасена от Николай Михайлов. В предни позиции играта също не му спореше и повечето центрирания не достигнаха до съотборниците му.

Не е изключено Мъри да използва Цунами и като централен защитник. Но все още не е ясно кой ще му партнира. Гьоко Зайков не показва все още необходимата стабилност, която вече започва да се вижда при Хосе Кордоба, въпреки че панамецът е отскоро в отбора.

За момента изглежда, че Христос Шелис и Георги Александров остават извън сметките. Стоилов сподели, че кипърецът се намира в психологическа дупка. Факт е, че от Левски вече му търсят нов отбор. На „Герена“ са склонни дори да го пуснат без пари през зимата, за да не бъде той във финансова тежест. Шелис бе привлечен през лятото, започна като титуляр, но вече рядко влиза в групата.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук