/levski.bg
/levski.bg

Условието на Мъри, за да се завърне на „Герена“, бе да се плащат редовно заплатите на футболистите и персонала, за да може той да изисква от тях.

Треньорът на Левски Станимир Стоилов и неговите помощници продължават да работят без да са получили и един лев, откакто са в клуба. Условието на Мъри, за да се завърне на „Герена“, бе да се плащат редовно заплатите на футболистите и персонала, за да може той да изисква от тях. Поради тази причина той и щабът му решиха да не получават заплата, за да може финансовото състояние на клуба да се подобри, да се погасят част от дълговете, а и да може Левски да замине на зимен лагер в чужбина.

Столичният гранд ще плати около 160 хил. евро за престоя си в Турция, където ще се готви при отлични условия. Доста от футболистите са изразили задоволството си от хотела, където отборът е настанен.

Стоилов иска тимът му да бъде добре подготвен за втория дял от първенството, а и той е доказал, че може да донесе печалба на клубовете си след подобна инвестиция. Самият Мъри призна, че е готов да се раздели с всеки от играчите си, ако това ще помогне за подобрение на финансовото състояние на отбора.

Припомняме, че в последните дни на миналата година беше преведена по една заплата на футболистите и персонала и по този начин остана да им се дължи още едно месечно възнаграждение.

До момента „сините“ се подсилиха с трима нови футболисти – Ноа Сонко Сундберг, Цунами и Уелтън. Единствено за последния ще се плаща символична трансферна сума, но това ще се случи напред във времето.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук